top of page

La tradició més arrelada al sòl ha agafat perspectiva i s’ha relativitzat amb la vinguda de la modernitat, cosa que li ha donat un punt de vista desvinculat de la seva pròpia identitat. Una identitat no historicista, sino present. Aquest contacte amb el present és el que es busca i, aquest misteri, que desconeixem, que ens fascina i que ens commou, ens reclama.

DAMIÀ OLIVER

Mediterranean POP/FOLK

Producte d’una generació que transita entre la tradició i la modernitat, entre l’humanisme i la tecnocràcia, Damià condensa aquests oposats per tal de legitimar musicalment un punt de vista i una realitat generacionals.

  • damià oliver
  • Grey YouTube Icon

El músic pollencí és un dels exponents del folk-pop mallorquí. Ha cultivat la seva carrera en solitari, al llarg dels anys, preparant les seves cançons amb molta cura i sense pressa. L’any 2016 Damià Oliver s'autoedità un EP de versions molt especials, 'Cançons de noces', i no és fins aquest 2017 quan es publicaran les seves cançons pròpies.

                         Pere Bestard "EDR Balears", 2

“Es menescal és es qui cura ets animals”, “l’àlbum gira conceptualment entorn de la nostra animalitat i del poder curatiu de la música envers la nostra espècie, des del punt de vista de la més pura i cristal.lina terrestralitat”.

Contacte i Management:

artp produccions
bottom of page